Арахамія сплатив штраф за парковку на пішохідному переході (фото)

Арахамія сплатив штраф за парковку на пішохідному переході (фото)
Голова фракції «Слуга народу» Арахамія отримав штраф за парковку на пішохідному переході

Штраф в розмірі 510 гривень було плачено на місці

Патрульна поліція Києва виписала штраф голові парламентської фракції «Слуга народу» Давиду Арахамії за парковку автомобіля на пішохідному переході в центрі столиці, неподалік від офісу президента.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції НПУ Олексій Білошицький.

Він зазначив, що нардеп оплатив штраф на місці.

«Сьогодні в медіа ширилось повідомлення про порушення ПДР, вчинене Давидом Арахамією, з натяком на непритягнення до відповідальності нібито у зв’язку з його статусом. Проте патрульні поліцейські відреагували на це порушення – пана Арахамію притягнули до відповідальності згідно з вимогами чинного законодавства.
Адміністративна постанова за ч. 3 ст. 122 КУпАП була складена та навіть оплачена на місці за допомогою електронного термінала», – написав Білошицький у фейсбуці.

«Патрульна поліція стоїть на принципах рівності всіх та кожного перед Законом. Це правило увесь час залишається непорушним для нас і я вірю, що буде таким назавжди», – зазначив Білошицький.

Він також оприлюднив квитанцію, з якої видно, що штраф о 19:14 стягнув командир роти старший лейтенант Любомир Чемусь.

159825502_10223004887983200_2401075136623075911_o

Раніше цього дня журналіст-розслідувач Михайло Ткач поширив у соцмережі кілька фото, на яких показано авто Toyota Land Cruiser із номером КА 0004 АА, припарковане просто на «зебрі».

Раніше політолог Андрій Смолій оприлюднив фото з відпочинку начебто глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії на Мальдівах. За його словами, Арахамія відпочивав в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо.

«Поки країна поступово знов занурюється в «червоні зони», а скандалів стає все більше – глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія відривається на Мальдівах в одному з найдорожчих готелів Amary Havodes на острові Тінадхоо…Мабуть це і є офіційний візит на Мальдіви від доблесних слуг Зеленського», – написав Смолій.

Раніше повідомлялося, що народним депутатам від партії «Слуга народу» довелося відмовитись від запланованого новорічного корпоративу на Мальдівських островах після того, як інформація про захід стала надбанням громадськості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: