Садовий підтвердив факт розмови про вбиту Гандзюк і вибачився за свої слова

Садовий підтвердив факт розмови про вбиту Гандзюк і вибачився за свої слова
У Мережі виклали відео, на якому Садовий звинувачує Гандзюк у корупції та називає «стєрвою»

Мер Львова наголосив, що з Гандзюк особисто знайомий не був

Мер Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий підтвердив факт телефонної розмови, у якому ображає активістку та радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк.

Про це Садовий написав на своїй сторінці у Facebook.

Раніше в мережі з'явився аудіозапис, у якому голос, схожий на Садового, розмовляє з кимось щодо Катерини Гандзюк. У своїй розмові він назвав активістку стервою і лідером корупції в міській раді.

« Це її ідея, щоби всі депутати очолювали комунальні підприємства. 18 депутатів очолюють комунальні підприємства. Вона лідер «відкатів» по місту. Все йде через неї», - заявив Садовий.

На записі Садовий також звинувачує Гандзюк у розвалі місцевого осередку «Самопомочі» і в корупції в Херсонській міськраді. 

Садовий підтвердив, що на аудіо дійсно його голос і така розмова дійсно відбулася. Однак, свої слова мер назвав емоційними та вибачився за них.

«Стосовно запису. Голос мій. Моя реакція була емоційною і неадекватною після публічних зустрічей із місцевими підприємцями в Херсоні, від яких я й отримав інформацію, про яку йде мова в записі», — розповів він.

Садовий уточнив, що запис зробили 27 серпня 2018 року.

Мер Львова наголосив, що з активісткою особисто знайомий не був, а підтверджень фактів корупції в результаті так і не отримав.

«Шкодую, що тоді так висловлювався та приношу вибачення тим, кого це зараз стосується», — написав він.

Як напередодні заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, слідство висунуло 12 версій щодо замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але основними є три.

Як відомо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів нападу на Гандзюк відомостей щодо його замовників.

Нардеп Антон Геращенко заявив, що організатору вбивства Гандзюк «світить» довічне, якщо він не здасть замовника.

Глава Національної поліції Сергій Князєв оприлюднив відеозапис із свідченнями і слідчим експериментом у справі про напад на Гандзюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: