Луценко знає три прізвища основних підозрюваних у вбивстві Гандзюк

Луценко знає три прізвища основних підозрюваних у вбивстві Гандзюк
Юрій Луценко знає щонайменше три прізвища основних підозрюваних у замовленні вбивства Гандзюк із 12 версій

Очільник ГПУ сподівається на успіхи у цій справі наступного тижня

Слідство висунуло 12 версій щодо замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але основними є три.

Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Я в голові маю щонайменше три прізвища основних підозрюваних у замовленні вбивства Гандзюк із 12 версій, які були висунуті, у тому числі у співпраці слідства із Катею Гандзюк. Якщо зараз я вам скажу хоч одне прізвище, я цим не допоможу слідству», - сказав він. 

За словами генпрокурора, підозрюваний в організації нападу Сергій Торбін поки що відмовляється називати того, хто замовив злочин.

«Але з тих матеріалів, якими я володію, слідство ще декілька днів тому впевнено могло зробити серйозні кроки для затримання замовника», - зазначив Луценко.

Очільник ГПУ додав, що зливи інформації щодо перебігу розслідування з боку активістів шкодить слідству, але він має «серйозну впевненість», що замовник врешті буде встановлений.

Луценко також сказав, що наступного тижня сподівається на успіхи у цій справі від СБУ, яка займається встановленням замовника нападу на Гандзюк.

Як повідомлялося, 6 листопада генпрокурор Юрій Луценко з трибуни парламенту у відповідь на заклики активістів заявив, що напише заяву про відставку. Про це він сказав з трибуни парламенту, звітуючи про напрацювання слідства у справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Згодом під час рейтингового голосування Верховна Рада не підтримала відставку генпрокурора - за це проголосували лише 39 депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: