Комісія відкрила дисциплінарне провадження на Холодницького

Комісія відкрила дисциплінарне провадження на Холодницького
Назар Холодницький

Наразі невідомо, хто вивчатиме справу голови Антикорупційної прокуратури

Відносно керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів відкрила дисциплінарне провадження. Про це повідомляє видання «Українські Новини» з посиланням на керівника КДКП Віталія Грушківського.

За його словами, скарга на Холодницького надійшла в КДКП у п'ятницю 30 березня. Він відзначив, що для прийняття рішення за скаргою у КДКП є два місяці.

Члена комісії, який займатиметься вивченням цієї скарги, обере автоматизована система.

Раніше повідомлялося, що Юрій Луценко звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів щодо розгляду питання зняття Назара Холодницького з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Пізніше, Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник повідомив, що розслідування стосовно керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького почали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідування справи проти мера Одеси Геннадія Труханова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голову Спеціалізованої антикорупційної прокурори Назара Холодницького в п'ятницю, 30 березня, викликала на допит Генпрокуратура. Проте Холодницький на допит не з'явився.

Як відомо, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

Також прослушку прокоментував глава НАБУ Артем Ситник.

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що в його кабінеті у Києві було знайдено підслуховуючий пристрій.

Також Холодницький заявив, що поки не планує йти у відставку.

27 березня Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційним бюро проводить слідчі дії, що стосуються керівника 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: