Миколаїв нашвидкуруч готують до приїзду президента: помиті вулиці та заасфальтовані ями

Миколаїв нашвидкуруч готують до приїзду президента: помиті вулиці та заасфальтовані ями
Фото: Facebook Олега Деренюги

Зеленський сьогодні поїхав в Миколаївську область. В місті вже утворилися корки, а центральні дороги помили

17 липня Президент України Володимир Зеленський відбув з одноденною робочою поїздкою до Миколаївської та Харківської областей.

О 10-й годині центр Миколаєва вже був в корках. «Велика кількість машин від моста до Соляних, а також на Пушкінській», - пише місцеве видання «Преступности.нет».

А Адміральську вулицю в історичній частині Миколаєві навіть помили.

«Давненько я не бачив поливалки на вулицях. А, адже сьогодні візит Президента ....», - написав місцевий журналіст Ігор Арчибісов.

Зранку на перетині Спаської та Лягіна в терміновому порядку ремонтують асфальт навколо люків. Уздовж дороги їздить каток, а всю прилеглу територію підмітають.

Нагадаємо, в планах президента - ознайомитися зі станом інфраструктури та умовами функціонування міжнародного аеропорту в Миколаєві. Також Зеленський огляне покриття ділянки сумнозвісної дороги М14 (Миколаїв – Кропивницький).

На трасі вже присутні місцеві начальники Служби автодоріг та Укртрансбезпеки Миколаївської області, а також заступник начальника управління інфраструктури.

Також глава держави відвідає Миколаївський суднобудівний завод, де обсудить подальше використання недобудованого крейсера «Україна» та ознайомиться зі станом виконання державної програми будівництва кораблів класу «Корвет».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: