Росія висилатиме українців та жителів ОРДЛО: у чому причина

Росія висилатиме українців та жителів ОРДЛО: у чому причина
фото з відкритих джерел

Територію зобов’яжуть покинути, якщо не будуть оформлені дозвільні документи

Громадян України, а також власників паспортів так званих «ЛДНР» можуть зобов'язати покинути територію Росії після 17 серпня, якщо не будуть оформлені дозвільні документи. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Українці та жителі ОРДЛО можуть стати на міграційний облік за місцем перебування або оформити дозвільні документи на проживання у РФ. Щоб вирішити питання продовження терміну тимчасового перебування на території країни потрібно звернутись до територіальних органів МВС.

Раніше повідомлялося, що окупанти насильно вивозять українців в ОРДЛО, щоб позбутися свідків звірств, які чинили росіяни. Чоловіків, які потрапляють на окуповані території, одразу відправляють воювати проти України. Там навіть орки скасували медичні комісії, їм байдуже тепер, кульгавий, косий, хворий, здоровий.

А от жителі Краснодарського краю незадоволені вимогами «біженців» із окупованого Росією Донбасу. У телефонній розмові жителька регіону розповідає знайомому про «бабу з Донецька», яка у одній із крамниць обурювалася тим, що Росія обдурила українських «біженців». Переселенка з окупованого Донбасу начебто заявляла, що російська влада надала жителям України, які виїхали чи буди вивезені до Краснодарського краю, не те житло, яке обіцяла. Також росіяни обдурили українських «біженців» і з харчуванням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: