Розпочався з’їзд «Опозиційного блоку»

Розпочався з’їзд «Опозиційного блоку»

Партійці мають намір змінити статут політичної сили

У суботу, 15 грудня, як і планувалося розпочався з’їзд «Опозиційного блоку». Про це повідомив політичний експерт Сергій Биков.

За його інформацією, партійці мають намір змінити статут політичної сили.

«Як експерт, мені цікаві всі політичні заходи, різних політсил», - додав Биков.

Нагадаємо, 20 листопада фракція Опозиційний блок ухвалила рішення про виключення зі своїх лав Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. Співголова Опозиційного блоку Олександр Вілкул у кулуарах пояснив журналістам, що їх виключили з формулюванням «за зраду інтересів виборців».

Перед тим, 17 листопада, стало відомо, що новостворена «Опозиційна платформа - За життя» висунула кандидатуру Бойка для участі в президентських виборах. Його кандидатуру підтримав кум президента РФ Путіна та голова політради партії «За життя» Віктор Медведчук, а також лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, якого раніше називали ймовірним кандидатом в президенти.

Варто зазначити, що Бойко та Льовочкін вважаються соратниками відомого бізнесмена Дмитра Фірташа. У свою чергу представники Опоблоку Вадим Новинський та Борис Колесніков,  яких вважають близькими до бізнесмена Ріната Ахметова, не схвалили висунення Бойка на президентські вибори. Зокрема, Колесніков назвав створення «Опозиційної платформи - За життя» - «особистою ініціативою депутата Юрія Бойка», не узгодженою з іншими членами партії та не легітимізованою з'їздом партії.

Зазначимо, на з’їзді Опозиційного блоку, який запланований на 15 грудня, не будуть присутні партійці, що орієнтуються на так звану групу Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. Про це заявив член політради Олександр Пузанов в інтерв’ю «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: