Саакашвілі прокоментував ліквідацію наметового містечка під Радою

Саакашвілі прокоментував ліквідацію наметового містечка під Радою
Міхеїл Саакашвілі прокоментував зачистку наметового містечка під ВР

Екс-губернатор Одещини вважає, що гранати в наметове містечко під ВР підкинули поліцейські

Третій президент Грузії, лідер української партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі прокоментував сьогоднішню зачистку наметового містечка мітингувальників під Верховною Радою. Запис звернення з’явився на його офіційній сторінці у Facebook.

Саакашвілі, зокрема, вважає, що гранати, які виявили в наметовому містечку біля будівлі Верховної Ради, підкинули поліцейські, і до того ж, на його думку, вони були навчальними. 

«Я категорично засуджую дії Порошенка, Авакова, Луценка й олігархату. Як завжди, вони брешуть і обманюють. Підкинули в кращих ментівських традиціях навчальні гранати, говорять про якесь скупчення зброї. Коли за весь цей час не було жодного серйозного інциденту в цьому таборі», - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебували понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою. Пізніше їх відпустили з поліції. До лікарень доправлено 11 протестувальників.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: