Затриманих у наметовому містечку під Радою випускають із поліції - нардеп

Затриманих у наметовому містечку під Радою випускають із поліції - нардеп
Затримані поліцією протестувальники

Статус затриманих біля Ради протестувальників - свідок

Із відділків поліції Києва випускають протестувальників, які були сьогодні вранці затримані під час знесення наметового містечка біля Верховної Ради. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат Семен Семенченко.

За його словами, «випускають всіх з Шевченківського і Печерського відділень поліції». «Їх статус – свідок», - зазначив нардеп.

 

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебувають понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою. До лікарень доправлено 11 протестувальників.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: