Тимофій Милованов підтвердив, що працює радником Андрія Єрмака

Тимофій Милованов підтвердив, що працює радником Андрія Єрмака

Тимофій Милованов

Фото: УНІАН

Раніше ексміністр пропонував додрукувати гривню під час локдауну

Ексміністр економіки Тимофій Милованов повідомив, що працює позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

«Насправді, я вже деякий час є позаштатним радником (без зарплати)», – написав він у Facebook. Милованов зазначив, що перед країною стоять виклики: Covid-19, фінансування бюджету, відносини з міжнародними фінансовими організаціями. «Сподіваюся, що мої знання стануть корисними вищому керівництву України», – підкреслив ексміністр.

 Учора про можливе нове призначення Тимофія Милованова з посиланням на джерела з оточення Андрія Єрмака і з команди президента Володимира Зеленського повідомила Українська правда.

12 листопада радник голови Офісу президента Ігор Уманський повідомив про своє рішення піти у відставку. Спілкуючись з пресою Уманський заявив, що вчинив так через те, що за пів року його робота в Офісі щодо боротьби зі схемами в податковій і митній службах провалилася. Він також розкритикував роботу української влади з МВФ і підготовку медичної інфраструктури до зростання захворюваності Covid-19.

Милованов працював в уряді за часів прем'єрства Олексія Гончарука. Разом з його Кабміном в березні цього року він був відправлений у відставку. Також Милованов залишається почесним президентом Київської школи економіки.

Раніше Тимофій Милованов заявляв про необхідність додаткової емісії гривні у випадку локдауну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: