ЦВК скасувала реєстрацію 36 кандидатів у народні депутати

ЦВК скасувала реєстрацію 36 кандидатів у народні депутати
Позачергові вибори народних депутатів України призначено на 21 липня

Причинами скасування реєстрації стали відмова балотуватися та заява політичної партії про скасування рішення щодо реєстрації кандидата у народні депутати - ЦВК

Центральна виборча комісія на засіданні 9 липня скасувала реєстрацію 36 кандидатів у народні депутати України на позачергових парламентських виборах.

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

У ЦВК пояснили, що причинами скасування реєстрації стали відмова балотуватися та заява політичної партії про скасування рішення щодо реєстрації кандидата у народні депутати.

«Розглянувши заяви кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах, висунутих політичними партіями та у порядку самовисування, про відмову балотуватися кандидатами в народні депутати України, а також заяву політичної партії про скасування рішення щодо реєстрації кандидата в народні депутати України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, Комісія скасувала реєстрацію 36 кандидатів у народні депутати України», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, позачергові вибори народних депутатів України призначено на 21 липня.

ЦВК зареєструвала понад три тисячі кандидатів-мажоритарників та 22 політичні партії, за виборчими списками яких до Верховної Ради балотуються більше 2,5 тисячі кандидатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: