Глава «Нафтогазу» за свої труди отримав орден від Філарета

Глава «Нафтогазу» за свої труди отримав орден від Філарета
Коболєв від присутніх сказав слова вдячності

Нагороди також отримали Сергій Перелома та Ірина Квасниця

26 жовтня 2018 року патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет зустрівся у своїй резиденції з головою правління НАК «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим. Про це повідомляє Інформаційне управління УПЦ Київського патріархату.

«Я дуже радий, що маю можливість сьогодні зустрітися і подякувати за вашу діяльність, яка є корисною не тільки для України, а й для нашої церкви Київського патріархату» – сказав Патріарх Філарет.

За труди на благо Української держави та утвердження Помісної української православної церкви Предстоятель Київського патріархату нагородив голову правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва орденом святого Андрія Первозваного II-го ступеня, першого заступника голови правління Сергія Перелому орденом святого Андрія Первозваного II-го ступеня та президента асоціації «Спадщина України» Ірину Квасницю орденом святого архістратига Михаїла.

Коболєв від присутніх сказав слова вдячності.

Також сторони обговорили соціальну ситуацію в нашій країні та перспективи її поліпшення, роль Свято-Михайлівського золотоверхого монастиря під час Революції Гідності. Архієпископ Агапіт розповів про плани щодо розвитку Золотоверхої обителі.

Патріарх Філарет побажав присутнім і надалі жертовно трудитись на благо Батьківщини і українського народу та закликав на них Боже благословення.

Раніше повідомлялося, що Київський патріархат висуне Філарета на посаду очільника єдиної автокефальної церкви України.

Нагадаємо, у 2012 році митрополит Астанайський і Казахстанський Олександр вручив главі «Газпрому» Олексію Міллеру найвищу нагороду Казахстанського Митрополичого округу - орден «За заслуги перед Православною церквою Казахстану».

Митрополит подякував Міллеру за труди на благо Православної церкви та підніс йому в подарунок ікону Пресвятої Богородиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: