Понад 60 нардепів пропустили майже всі голосування в грудні

Понад 60 нардепів пропустили майже всі голосування в грудні
Всі голосування парламенту пропустили депутати-втікачі Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Не голосували також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень, а також Надія Савчен

Половину голосувань пропустили 252 депутати

Понад 60 народних депутатів України пропустили 90% голосувань Верховної ради в грудні 2018 року. Про це повідомляє «Комітет виборців України» у Facebook.

Як повідомляється, 252 нардепи пропустили половину голосувань ВР, з них 61 депутат не був присутній на понад 90% голосувань. Ще 17 політиків протягом грудня не проголосували жодного разу.

«Нульові показники голосувань у Євгена Мураєва, Семена Семенченка, Дениса Омельяновича, Миколи Фролова, Юрія Солода, Гліба Загорія, Романа Зварича, Петра Сабашука, Ігоря Шкірі, Віталія Чепиноги, Дмитра Яроша», - йдеться у повідомленні.

Крім того, всі голосування парламенту пропустили депутати-втікачі Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Не голосували також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень, а також Надія Савченко, яку утримують під вартою.

Зазначається, що найвищі показники голосування мають Віктор Пензеник (100% голосувань), Михайло Бондарь (99%) та Іван Спориш (99%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: