Співробітники авіакомпаній розповіли, чому пасажирам не треба знімати взуття під час перельотів

Співробітники авіакомпаній розповіли, чому пасажирам не треба знімати взуття під час перельотів
Авіаперевізники не рекомендують пасажирам знімати взуття під час польоту

Взуття захаращують прохід і можуть уповільнити евакуацію

Бортпровідники і пілоти радять пасажирам не знімати взуття під час перельотів.

Автор книги про безпеку Бен Шервуд нагадав, що 80 відсотків усіх аварій відбуваються протягом перших трьох хвилин польоту або в останні вісім хвилин перед посадкою. У зв'язку з цим необхідно бути готовим до швидкої евакуації, яка буде некомфортною для пасажирів без взуття. Про це пише Express.

Стюардеса катарської авіалінії пояснила, що взуття захаращують прохід і можуть уповільнити евакуацію.

Анонімний пілот, що працює у великій авіакомпанії, порекомендував вибирати для польоту зручне взуття. «Не дай бог станеться надзвичайна ситуація, а вам доведеться залишати літак, який може горіти, і вам доведеться стояти в болоті, в тапках», - сказав він.

Співробітники авіакомпаній назвали й іншу причину, через яку пасажири не повинні роззуватися під час польоту. «Будь ласка, ніколи не заходьте в туалет босоніж, Я вам точно кажу, що в дев'яти випадках з десяти рідина на підлозі - це не вода», - написав бортпровідник на форумі.

Нагадаємо, раніше користувачі мережі перерахували звички туристів в аеропорту і літаках, які найбільше дратують Серед них виявилися виявилися запах їжі, діти, штовхають спинки крісел, босі пасажири, занадто різкий запах парфумів у сусіда, а також оплески при посадці літака.

Авіакомпанія Austrian Airlines планує з 22 червня відновити регулярні рейси з Відня до Києва після трьох місяців вимушеної призупинки польотів. Відповідна інформація розміщена на сайті перевізника.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль підтвердив, що відновлення авіасполучення, в тому числі і міжнародне, можливе у червні місяці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: