Суд почав розглядати продовження запобіжного заходу Мангеру

Суд почав розглядати продовження запобіжного заходу Мангеру
Генпрокуратура 19 лютого подала апеляцію на рішення суду про обрання запобіжного заходу Владиславу Мангеру

Розгляд клопотання про відсторонення з посади Мангера, призначений на сьогодні, не відбувся

Шевченківський райсуд Києва сьогодні, 4 березня, почав засідання з розгляду клопотання про продовження запобіжного заходу Владиславу Мангеру, підозрюваному в замовленні вбивства Катерини Гандзюк. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з зали суду.

Зазначимо, розгляд клопотання про відсторонення з посади Мангера, призначений на сьогодні, не відбувся. Дане засідання мало відбутися о 10 годині.

Окрім того, сьогодні на 17:10 також призначене засідання Київського апеляційного суду, де розглядатимуть апеляційні скарги сторони захисту та сторони обвинувачення у справі Владислава Мангера.

Нагадаємо, у п'ятницю Київський апеляційний суд взяв перерву у розгляді апеляцій. Адвокати Мангера заявляли клопотання про відвід колегії суддів, потім про відвід прокурорам, а насамкінець - про повернення апеляційної скарги прокуратурі. Втім, суд відхилив усі клопотання захисту.

Як повідомлялося, 15 лютого за Мангера внесли заставу в розмірі майже 2,5 млн гривень. Після цього він вийшов із СІЗО і заявив, що буде співпрацювати зі слідством.

Генпрокуратура 19 лютого подала апеляцію на рішення суду про обрання запобіжного заходу Мангеру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: