На Банковій ведуть переговори з Вакарчуком про підтримку Порошенка на виборах - ЗМІ

На Банковій ведуть переговори з Вакарчуком про підтримку Порошенка на виборах - ЗМІ
У прес-службі Святослава Вакарчука заперечили інформацію про перемовини з АП

Співак сам не буде балотуватися в президенти, однак може виступити на підтримку чинного глави держави, - ЗМІ

Фронтмен групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук може підтримати Петра Порошенка на виборах президента України у березні цього року. Відповідні переговори ведуть зі співаком представники команди Порошенка, повідомили РБК-Україна два джерела в оточенні глави держави.

За словами співрозмовників, співак сам не буде балотуватися в президенти, однак може виступити на підтримку чинного глави держави. Але натомість Вакарчук висунув ряд умов, через що, на думку одного із співрозмовників, ймовірність того, що він все ж підтримає Порошенка, поки що невелика.

Водночас, як уточнив виданню другий співрозмовник, у президентській команді працюють над цим «давно і серйозно». І тому вірогідність того, що їм вдасться умовити артиста виступити на підтримку Порошенка на президентських виборах, другий співрозмовник оцінив, як дуже високу.

У прес-службі Вакарчука виданню повідомили, що «ця інформація не відповідає дійсності».

«Навколо імені Святослава останнім часом багато пліток і маніпуляцій, слів вирваних з контексту або відвертої брехні. Ця інформація - саме з такої категорії», - повідомили виданню в прес-службі.

Нагадаємо, що 22 січня, під час заходу «Реальні зміни в Україні - запорука успішного майбутнього» Святослав Вакарчук, відповідаючи на запитання про плани на майбутні вибори президента України, сказав, що він «у грі».

Раніше нардеп Сергій Лещенко заявив, що Порошенко намагається схилити Вакарчука підтримати його на виборах.

Як повідомлялося, «Я в грі». Вакарчук у Лондоні заявив, що йде в політику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: