В Україні з’явиться перша неоконсервативна партія

В Україні з’явиться перша неоконсервативна партія
Роман Безсмертний виступає проти партій вождистського типу і хоче бути одним із учасників процесу

Назву, програму та статут нової партії затвердять 26 січня на установчих зборах у Києві, - Безсмертний

В Україні з’явиться нова політична сила, що сповідуватиме неоконсерватизм. Партію проанонсував політик Роман Безсмертний на своїй сторінці у Фейсбук.

«Програма партії буде неоконсервативного змісту. Нещодавно я оприлюднив Маніфест «Про майбутнє», що став її ядром. Наше завдання працювати на той сегмент українського суспільства, що поділяє цінності неоконсерватизму, свободи підприємництва та свободи людини. Важливо на цих засадах починати будувати нову політичну силу», - сказав Безсмертний.

Політик зауважив, що «завжди мав прописку у націонал-демократичному таборі», і йому найближча «ідеологія республіканізму». Водночас у нього лібертаріанські погляди економічного характеру.

«Але свобода, людина, як цінність та праця для мене є головними. Тому я буду пропонувати колегам та однодумцям виходити з цих засадничих речей», - наголосив Безсмертний.   

На думку політика, треба позбутися методології побудови партій за принципом КПРС, що притаманна майже всім існуючим нині політичним силам.

За словами Безсмертного, це буде «сучасна новітня організаційна структура і новітні підходи до матеріально-технічного забезпечення партії».

Роман Безсмертний також виступає проти партій вождистського типу і хоче бути одним із учасників процесу, який буде задавати «певні ціннісні орієнтири».

Політик повідомив, що назва, програма та статут будуть затверджені цієї суботи, 26 січня, в Києві на установчих зборах партії.

При цьому Роман Безсмертний сказав, що нова політична сила збирається брати участь у парламентських виборах 2019 року. Сам політик наступного тижня зареєструється кандидатом у президенти, як самовисуванець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: