Авіакомпанія YanАir змусила пасажирів чекати на літак 14 годин

Авіакомпанія YanАir змусила пасажирів чекати на літак 14 годин
Вивантажений багаж пасажирів
Фото: Ольга Витвицька / mind.ua

Літак мав відправитися о 8 години ранку у неділю, а полетить тільки ближче до ночі

Рейси YanAir до Грузії – Тбілісі та Батумі, які повинні летіти сьогодні, 17 червня, з Жулян, затримані на 14 годин. Про це пише Mind.

Протримавши пасажирів декілька годин в аеропорті, вийшов представник компанії і повідомив, що літака не буде до 22.00 орієнтовно, оскільки «потрібно забрати людей з Тель-Авіву».

Компанія пропонує пасажирам їхати додому: таксі оплачується компанією. Особам, які прибули до Києва з інших міст, надається кімната в готелі. Тим не менш, частина пасажирів залишилися в зоні дьюті-фрі і блокують виходи з вимогою надати літак.

Водночас, тим, хто вирішив погодитись на умови авіакомпанії і повернутись до дому чи до готелю, повернули багаж. Усі валізи вивантажили у холі аеропорту без нагляду.

Загалом, проблемами затриманих пасажирів опікувався єдиний представник авіакомпанії, який мав вирішити всі можливі питання щодо розселення пасажирів у готель, забезпечити машини, їжу для людей тощо. Крім того, саме ця людина вислуховувала нарікання всіх пасажирів разом і мала якимось чином залагодити конфлікт.

Як зазначалося, рейс до Тбілісі повинен був вилетіти о 8:45. Пізніше представник компанії повідомив, що виліт планується о 22:00.

Водночас, рейс до Батумі був перенесений з 16.30 на 19.00. Тепер в касі аеропорту повідомляють, що рейс можливо відбудеться о 5.40 ранку наступного дня.

В авіакомпанії підтвердили затримку та пояснили її неприбуттям борту.

ТОВ «Янейр ЛТД» (Yanair) зареєстровано в червні 2012 року в Житомирі, у липні 2013 року авіаперевізник отримав сертифікат на здійснення діяльності. Компанія базується в міжнародному аеропорту Київ (Жуляни). Виконує регулярні рейси до Тель-Авіву і Грузії (Тбілісі і Батумі) з Києва та Одеси. Крім того, авіакомпанія виконує чартерні рейси на курортних напрямках з аеропортів Бориспіль, Харків, Львів, Херсон.

До складу флоту YanAir входить 2 літаки Boeing B737-400 і 2 літаки Boeing B737-300, Airbus A320 і Airbus A321.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: