Британська нафтогазовидобувна компанія продовжила оренду двох свердловин на Львівщині

Британська нафтогазовидобувна компанія продовжила оренду двох свердловин на Львівщині

Блажівське родовище на Львівщині, яке розробляє Cadogan Petroleum

Cadogan Petroleum підписала продовження договору оренди свердловин із «Укрнафтою» на новий термін

Британська нафтогазовидобувна компанія Cadogan Petroleum відновила видобуток свердловин «Блажів-3» та «Блажів-Монастирець-3» на Блажівському нафтовому родовищі у Львівській області. Компанія підписала продовження договору оренди свердловин із «Укрнафтою» на новий термін.  Про це повідомила пресслужба компанії.

Компанія була вимушена зупинити видобуток у листопаді 2019 року через завершення терміну дії договорів оренди.

«В результаті успішних перемовин ми підписали продовження оренди двох свердловин на новий термін – повідомив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum. – Розраховуємо, що свердловини відновлять видобуток до попереднього рівня незважаючи на період простою в роботі».

Зазначимо, що компанія Cadogan Petroleum працює в Україні з 2006 року. Діяльність компанії зосереджена на геологічному вивченні, розробці та видобутку вуглеводнів на Західній Україні, зокрема, у Львівській області.

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні, зокрема у Львівській області.

Cadogan Petroleum — великий інвестор та роботодавець в регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад, включаючи, але не обмежуючись проектами енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо.

У жовтні 2019 компанія підписала Меморандуми про соціально-економічну підтримку селищ Львівської області, на 6 мільйонів 530 тисяч гривень.

Нагадаємо, напівдержавна «Укрнафта» повідомила про ризик зупинки свого виробництва через наднизькі ціни на нафту у світі та нерентабельність своєї роботи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: