Ikea оголосила про набір працівників до українського підрозділу

Ikea оголосила про набір працівників до українського підрозділу

Один з найбільш довгоочікуваних в Україні брендів розмістив дев'ять вакансій

Шведська мережа товарів для дому Ikea опублікувала перші оголошення про набір співробітників в український підрозділ.

Зокрема, один з найбільш довгоочікуваних в Україні брендів розмістив дев'ять вакансій на rabota.ua. Компанія шукає фахівців відділу продажів, главу відділу логістики, дизайнера інтер'єру, а також менеджмент для центру підтримки клієнтів.

В описі вакансій роботодавець вказав, що персонал набирається для роботи в Ikea City Shop in Kyiv. Даний формат зменшених магазинів мережа почала розвивати в минулому році. Такі торгові точки розраховані для центральної частини міст з пропозицією більш широкого спектру послуг електронної комерції.

Нагадаємо, що в грудні 2017 року Ikea офіційно підтвердила вихід на український ринок. А в червні 2018 року почала шукати українських виробників для співпраці.

Перші плани про вихід шведського гіганта на український ринок були озвучені ще в 2005 році. Компанія збиралася побудувати під Києвом торгово-розважальний центр. Для побудови ТЦ потрібно було пожертвувати 70 га лісу, розташованого неподалік від автомагістралі Київ - Бориспіль. Ikea мала намір вкласти близько $1 млрд в торгові центри по всій Україні. Київський центр оцінювали в $300 млн. Його загальна площа повинна була скласти 150 тис. кв. м. Крім Києва, подібні центри повинні були побудувати в Дніпрі, Харкові, Донецьку та Одесі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: