Кабмін призначив тимчасового керівника Нацслужби здоров'я

Кабмін призначив тимчасового керівника Нацслужби здоров'я
Андрій Віленський працював директором департаменту договірної роботи Нацслужби здоров'я

Тимчасовим виконувачем обов’язків голови Національної служби здоров'я став Андрій Віленський

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні у понеділок, 31 серпня, призначив Андрія Віленського тимчасовим виконувачем обов’язків голови Національної служби здоров'я.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Телеграм.

«Кабмін прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Національної служби здоров'я України на Віленського А.Б. (директор департаменту договірної роботи зазначеної Служби)», - написав він.

Кабмін визнав іншим рішенням таким, що втратило чинність, розпорядження Кабміну від 4 грудня 2019 року «Про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Національної служби здоров'я України на Оксану Мовчан».

Як відомо, Віленський був директором Центрального міжрегіонального департаменту НСЗУ, раніше – головним лікарем мережі клінік «Добробут».

Нагадаємо, наприкінці травня міністр охорони здоров’я Степанов повідомив, що на посаду очільника Нацслужби здоров’я претендують 28 осіб.

У січні 2020 року відбувся конкурс на посаду голови НСЗУ. Три претенденти після співбесіди з Комісією з питань вищого корпусу державної служби мали пройти співбесіду з міністром охорони здоров'я.

Однак 20 травня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що він відхилив усі кандидатури на посаду голови НСЗУ і мав сам визначити, кого туди поставити.

Кабінет міністрів 22 травня оголосив новий конкурс на посаду голови НСЗУ. Термін подачі документів мав закінчитися у понеділок, 25 травня, але його було продовжено до 27 травня.

Переможцю конкурсу обіцяють місячну заробітну плату в розмірі 29 400 гривень, плюс надбавка за ранг та можливі премії. 

2 червня Степанов заявив, що проведе протягом дня співбесіди з кандидатами, яких відібрала кадрова служба.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: