Карантин загнав споживачів газу в онлайн

Карантин загнав споживачів газу в онлайн
У компанії зазначають, що з 1 березня по 27 квітня понад 33,3 тисячі абонентів скористалися онлайн-сервісами для оплати послуг за доставку газу

У компанії звертають увагу, що споживачі часто не зазначають у платіжках номери особового рахунку або адресу, тому гроші не зараховуються на їхні рахунки

На Рівненщині кількість онлайн платежів за доставку газу збільшилась на 50%. Про це повідомляє АТ «Рівнегаз».

У компанії зазначають, що з 1 березня по 27 квітня понад 33,3 тисячі абонентів скористалися онлайн-сервісами для оплати послуг за доставку газу, сплативши майже 5 млн. грн. «Тоді як за січень-лютий цього року кількість платників, яка віддала перевагу такому виду розрахунків була вдвічі меншою», - йдеться у повідомленні.

В АТ «Рівнегаз» інформують, що за півтора місяця дистанційної роботи зберігається тенденція збільшення розрахунків за доставку газу онлайн.

У компанії звертають увагу споживачів, що протягом березня-квітня АТ «Рівнегаз» отримало від банків та платіжних сервісів 74,5 тисячі оплат за послуги з доставки газу, в яких не зазначені номери особового рахунку або адреса платника.

«До того часу, поки  власника сплачених коштів не визначено, платежі неідентифіковані. В той час як на особових рахунках клієнтів накопичується заборгованість», - наголошують у компанії.

«Якщо клієнт компанії впродовж двох тижнів після оплати у онлайн-сервісах www.104.ua не бачить зарахувань коштів на свій особовий рахунок, є всі підстави вважати, що вони надійшли з банківської установи або платіжного сервісу без необхідних реквізитів платника. У такому випадку, потрібно надати квитанцію, яка є підтвердженням проведеної оплати, - говорить комерційний директор АТ «Рівнегаз» Віктор Осницький.

АТ «Рівнегаз» нагадує споживачам про необхідність обов’язково  вказувати особовий рахунок і адресу, а також зберігати квитанції про оплату. Це дасть змогу зарахувати та ідентифікувати кошти, сплачені за доставку газу.

Під час карантинних обмежень надіслати сканкопію квитанції можна на електронну адресу [email protected], із зазначенням особового рахунку та адреси.

«Рівнегаз» дякує всім клієнтам, які здійснили своєчасну оплату послуги за розподіл газу.  Це дає змогу забезпечувати стабільну та безперебійну роботу газових мереж в області, роботу аварійної служби, особливо у цей не простий період карантинних обмежень. Тому просимо споживачів сплачувати за послуги газопостачання вчасно. Ці кошти потрібні для забезпечення діяльності компанії та оплати праці газовиків.

Нагадуємо, що сплатити за доставки газу можна дистанційно за допомогою онлайн-сервісів 104.ua:

  • особистого кабінету на сайті 104.ua
  • чат-боту «7104ua» у Viber чи Telegram
  • мобільного додатку 104Mobile для Android
  • мобільного додатку 104Mobile Light для iPhone

Також споживачі АТ «Рівнегаз» можуть скористатися експрес-реєстрацією, що дозволяє автоматично зареєструвати особистий кабінет на сайті 104.ua. Потрібно лише зателефонувати зі смартфона до контакт-центру за номером 067 01-01-104 і повідомити оператору номер особового рахунку, який зазначено у квитанції кожного клієнта.  Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: