Порошенко підписав «пенсійні» зміни до бюджету

Порошенко підписав «пенсійні» зміни до бюджету

Закон уточнює перелік видатків, що здійснюються на соціальний захист та соціальне забезпечення громадян з Державного бюджету України та місцевих бюджетів

Президент України Петро Порошенко підписав закон України №2150-VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення пенсій». Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Нагадаємо, що документ прийнятий парламентом за основу та в цілому 3 жовтня 255 голосами.

Закон уточнює перелік видатків, що здійснюються на соціальний захист та соціальне забезпечення громадян з Державного бюджету України та місцевих бюджетів.

Зазначений закон системно пов’язаний із законом України також від 3 жовтня 2017 року №2148-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», реалізація його норм дозволить визначити джерела фінансового забезпечення окремих соціальних виплат та розмежувати зазначені видатки між бюджетами.

Документ набирає чинності одночасно із законом України також від 3 жовтня 2017 року №2148-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Нагадаємо, що 3 жовтня Рада ухвалила пенсійну реформу, 8 жовтня президент Петро Порошенко підписав її. 11 жовтня Гройсман пообіцяв щорічне перерахування пенсій.

Читайте також матеріал «Главкома» «Пенсійна реформа. Про що мовчить Гройсман?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: