Україна і США обговорюють, як остаточно поховати «Північний потік 2», – Коболєв

Україна і США обговорюють, як остаточно поховати «Північний потік 2», – Коболєв
Хоча росіяни «не є кращими в будівництві ефективних і сучасних судів», технічні можливості для завершення будівництва газопроводу все ще існують, - Коболєв

Росіяни спробують створити власні технічні можливості, щоб завершити прокладку трубопроводу, – голова НАК «Нафтогаз України»

Україна веде переговори з США та іншими партнерами з метою перешкодити РФ відновити будівництво газогону «Північний потік 2». Про це заявив голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв під час виступу в Атлантичній раді у Вашингтон, повідомляє «Укрінформ».

«Гра ще не закінчена. Росіяни спробують створити власні технічні можливості, щоб завершити прокладку трубопроводу», – зазначив Коболєв.

За словами голови Нафтогазу, хоча росіяни «не є кращими в будівництві ефективних і сучасних судів», технічні можливості для завершення будівництва газопроводу все ще існують.

«Ми зараз обговорюємо, в тому числі тут (у США. – Ред.), як бути впевненими, що цей проект похований остаточно», – зазначив Коболєв.

Також голова «Нафтогазу» зазначив, що у списку санкцій політика Сполучених Штатів щодо «Північного потоку 2» стала важливим кроком в питанні підтримки енергетичної безпеки України.

Коболєв заявив, що сподівається на подальшу підтримку США в цьому питанні.

Раніше голова НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв заявляв, що Росія і Німеччина свідомо брехали США, що санкції проти «Північного потоку 2» на нього не вплинуть.

Нагадаємо, у лютому цього року голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв заявив, що російські компанії можуть постачати газ в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: