Звільнення від сплати податку на землю – це легка форма підтримки промисловості, її замало, - Олійник

Звільнення від сплати податку на землю – це легка форма підтримки промисловості, її замало, - Олійник
Скасування сплати податку на землю - така легенька форма інформації держави, що вона не забуває, що бізнес створює робочі місця, - Олійник

Наші сусіди, конкуренти, члени Європейського Союзу Польща, Франція, Німеччина приймають рішення щодо підтримки бізнесу і зайнятості в мільярдах євро, а Штати в трильйонах, - голова ФРУ

Скасування сплати податку на землю для підприємців є не надто сильною підтримкою з боку держави на час кризи, потрібна більш значна.  Про це заявив голова Федерації роботодавців України Дмитро Олійник.

«Ця норма – така легенька форма інформації держави, що вона не забуває, що бізнес створює робочі місця. Але ця норма не дасть можливості бути українській економіці конкурентною, тому що наші сусіди, конкуренти, Європейський Союз, члени Європейського Союзу Польща, Франція, Німеччина приймають рішення щодо підтримки бізнесу і зайнятості в мільярдах євро, а Штати в трильйонах. А у нас просто декларують», - сказав Олійник.

На його думку, держава має запропонувати бізнесу більш суттєву підтримку. «Це добре, що декларують, добре, що звільняють від земельного податку, але, звичайно, цього замало», - сказав Олійник.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Муса Магомедов заявив, що в нинішніх кризових умовах, викликаних карантином, держава повинна надавати підтримку не тільки малому бізнесу, але і промисловості, яка є локомотивом економіки.

В свою чергу політолог Петро Олещук вважає, що уряд має надати пріоритет в підтримці експортоорієнтованим галузям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: