Азербайджанець на Skoda збив сім’ю на «зебрі» у Києві

Азербайджанець на Skoda збив сім’ю на «зебрі» у Києві
ДТП сталася на пішохідному переході

Від отриманих травм 59-річна киянка померла у лікарні

Повідомлено про підозру 34-річному громадянину Азербайджану, який, перебуваючи за кермом автомобіля Skoda Superb, на пішохідному переході здійснив наїзд на трьох пішоходів, внаслідок чого одна людина загинула. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

ДТП сталася 1 січня 2019 року близько 19-ї години на вулиці Раїси Окіпної у Києві.

«Водій автомобіля Skoda при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу не зменшив швидкість свого автомобіля і не встиг вчасно зреагувати на пішоходів, які в цей момент перетинали дорогу. Як наслідок, чоловік скоїв наїзд на 59-річну жінку та її 31-річну доньку, яка несла на руках свого 1-річного сина. Від отриманих травм 59-річна киянка померла в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги», - інформують у прокуратурі.

3 січня громадянину Азербайджанської республіки повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, тобто у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Наразі до Шевченківського райсуду столиці скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: