Лобове зіткнення автомобілів в Івано-Франківській області: є загиблі

Лобове зіткнення автомобілів в Івано-Франківській області: є загиблі
Фото Національна поліція України

За життя водіїв борються медики

В Івано-Франківській області через лобове зіткнення автомобілів загинула жінка, ще п'ятеро людей травмувалися. Про це повідомляється з посиланням на сектор комунікації обласного управління поліції.

«7 січня у с. Лісний Хлібичин, що на Коломийщині, трапилося лобове зіткнення автомобілів марки «Фольксваген» та «КІА». В результаті зіткнення до лікувального закладу доставлено шістьох людей: двох водіїв і чотирьох пасажирів. Відомо, що у медзакладі загинула пасажирка «КІА», решта травмованих у важкому стані», – прокоментували в поліції.

Наразі обставини аварії з'ясовуються. За попередніми даними, водій «КІА» виїхав на смугу зустрічного руху. Однак, що стало причиною такого маневру, нині з'ясовується. Крім того, у водіїв відберуть кров для перевірки стану сп'яніння, але наразі за їх життя борються медики.

«На місці працюють поліцейські. Спостерігається затор на цій ділянці дороги. Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Тривають слідчі дії», – йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: