Ексдиректора VIP-зали в «Борисполі» підозрюють у заподіянні збитків на 1,6 млн грн

Ексдиректора VIP-зали в «Борисполі» підозрюють у заподіянні збитків на 1,6 млн грн
Зала офіційних делегацій у міжнародному аеропорту «Бориспіль»
Фото: zod.gov.ua

Колишньому директору ДП «Зал офіційних делегацій» оголошено про підозру.

Повідомлено про підозру у службовому недбальстві колишньому директору державного підприємства «Зал офіційних делегацій», що здійснює діяльність, пов’язану з обслуговуванням вищих посадових осіб, офіційних делегацій України, іноземних держав та інших осіб, що прямують через міжнародний аеропорт «Бориспіль». Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури.

За даними слідства, посадовець уклав договір із приватним підприємством щодо надання послуг із обслуговування пасажирів держпідприємством, безпідставно надавши знижку щодо вартості послуг, які було передбачено. Використовуючи цю знижку, приватне підприємство здійснювало продаж послуг пасажирам за загальними тарифами, збагачуючись за рахунок потужностей держпідприємства.

У результаті цих дій протягом грудня 2018 – жовтня 2019 року державному підприємству було завдано збитків на понад 1,6 млн грн.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Заходи щодо викриття кримінального правопорушення проведено спільно зі слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Київській області та за оперативного супроводу співробітників Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави в галузі економічної безпеки СБУ.

Нагадаємо, Наглядова рада держпідприємства Міжнародний аеропорт «Бориспіль» визначила Олексія Дубревського переможцем конкурсу на посаду генерального директора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: