ІKEA прийшла в Україну завдяки Кличку - Дмитро Співак

ІKEA прийшла в Україну завдяки Кличку - Дмитро Співак

Угоди між IKEA та столицею вдалося досягти без участі вищого керівництва країни

Прихід шведського меблевого гіганта IKEA в Україну – досягнення насамперед адміністрації Віталія Кличка. Таку думку в ефірі телеканалу NewsOne висловив телеведучий Дмитро Співак.

«IKEA вже якось намагалася заходити в Україну і пішла. Чому? Тому що IKEA не сприймає корупцію як таку. Поставши в певних містах перед здирством, якимось «рішаловом», вона пішла. І ось сьогодні підписано угоду між IKEA та столицею. IKEA заходить в Україну. Це сигнал, що з Віталієм Кличком можна мати справу. Отже, корупція, яка існує на верхах, якісь там заступники, помічники, особисто до нього не мають стосунку», - сказав Співак.

Крім того, він зазначив, що угоди вдалося досягти без участі вищого керівництва країни, а виключно зусиллями команди КМДА: «Без інвестиційних нянь і нянечок... місцева влада сама домовилася про це без участі уряду Шмигаля та решти».

Співак також назвав рішення IKEA сигналом міжнародному бізнесу інвестувати в Київ і Україну загалом. «Якщо IKEA заходить в Україну й тут протримається, і ми надамо їй якесь сприяння, це стане сигналом для заходу до України й інших мереж», - додав телеведучий.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що шведська компанія IKEA починає офіційні продажі в Україні – спершу в режимі замовлення товарів в інтернеті та доставки додому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: