IKEA розпочала свою роботу в Києві

IKEA розпочала свою роботу в Києві

Поки що IKEA працює в режимі онлайн-продажів

14 травня шведська корпорація IKEA офіційно розпочала свою роботу в Києві - спочатку з онлайн-магазину. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Одним із своїх важливих завдань як мера європейської столиці вважаю залучення іноземних інвесторів в наше місто. Саме до таких відноситься шведська корпорація IKEA. І я радий, що наша кількарічна співпраця і підготовка до приходу IKEA в Україну відбулася. Сьогодні IKEA офіційно розпочала свою роботу в Києві - спочатку з онлайн-магазину», - наголосив Кличко.

За його словами, прихід такого інвестора особливо цінний в ситуації, яку сьогодні долає світ у зв’язку з пандемією. І це - той позитивний сигнал, що потрібен місту для залучення й інших міжнародних партнерів.

«Працюємо далі над тим, щоб Київ ставав привабливим для інвесторів та комфортним для споживачів якісних товарів та послуг! Välkommen, IKEA!» - написав Кличко.

IKEA — це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, що розробляє та реалізує швидко збірні меблі, кухонну техніку та аксесуари для дому.

Нагадаємо, рішення про вихід на український ринок компанія ухвалила ще у 2017 році.

Як повідомлялося, IKEA створила сервіс, що допомагає підібрати дизайн-проєкти для «хрущовок» і «сталінок».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: