Шведська компанія IKEA відкриває онлайн продажі в Україні

Шведська компанія IKEA відкриває онлайн продажі в Україні
На українському сайті компанії вже доступний перелік товарів та ціни на них, але ще немає можливості замовити.

Замовляти товари можна буде з наступного тижня

Шведська компанія IKEA вперше починає офіційні продажі в Україні. Спочатку це працюватиме в режимі замовлення в інтернеті та доставки додому, повідомляє ВВС News Україна.

Зазначається, що на українському сайті компанії вже доступний перелік товарів та ціни на них, але ще немає можливості замовити.

«IKEA поки що офіційно не підтвердила старт онлайн - продажів, проте співрозмовники ВВС News Україна, вказують, що можливість замовити та оплатити товар з'явиться вже з наступного тижня», – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що наразі працює лінія підтримки компанії, де є можливість ознайомитись з цінами та асортиментом, а наступного тижня система продажу має запрацювати у робочому режимі. Деталі та вартість доставки також оголосять наступного тижня.

«Побіжний порівняльний аналіз цін IKEA Україна з тією, яку пропонують посередники доставки товарів компанії з Європи, вказує, що на українському сайті вартість нижча», - пише видання.

До відома, IKEA — це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, що розробляє та реалізує швидко збірні меблі, кухонну техніку та аксесуари для дому.

Нагадаємо, рішення про вихід на український ринок компанія ухвалила ще у 2017 році.

Як повідомлялося, IKEA створила сервіс, що допомагає підібрати дизайн-проєкти для «хрущовок» і «сталінок».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: