Київ засипало снігом: близько сотні одиниць техніки розчищають столицю (фото)

Київ засипало снігом: близько сотні одиниць техніки розчищають столицю (фото)
Спеціальна техніка розчищає проїжджі частини і тротуари від снігу
Фото: Київавтодор

Дорожники обробляють проїжджі частини і тротуари посипальними матеріалами

У ніч на четвер, 9 січня, у Києві пішов сніг. На розчищення доріг та тротуарів вийшла техніка і бригади ручного прибирання.

Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

«Задіяно близько сотні одиниць снігоприбиральної техніки. Всього ж маємо 418 одиниць снігоприбиральної техніки. Проїжджі частини і тротуари обробляємо посипальними засобами. Бригади ручного прибирання очищають зупинки», - розповіли дорожники.

Київавтодор повідомляє, що у найближчі дні синоптики прогнозують потужніші опади, «щоправда, у вигляді дощу».

Раніше синоптик Наталка Діденко повідомила, що 9 січня Київ перебуватиме під впливом атмосферного фронту. «У Києві 9-го січня очікується дощ та мокрий сніг, атмосферний фронт! Вночі до -2 градусів, вдень 0+2 градуси», - написала вона.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і НАНУ Віра Балабух повідомила, що на українців цього року чекає тепла зима, спекотне літо, опади нижче норми й різка зміна температур. Вона зазначила, що 2020 рік буде багато в чому схожий на минулий 2019-й. Але очікується більше ураганів і повеней. Причина тому – зміни в глобальній циркуляції повітря.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: