«Київміськбуд» побачив руку конкурентів у нічному обстрілі будівлі

«Київміськбуд» побачив руку конкурентів у нічному обстрілі будівлі
Відділ продажів «Київміськбуду», у який поцілили з гранатомета

Компанія звернулась до компетентних органів з проханням дати об’єктивну правову оцінку події

Холдингова компанія «Київміськбуд» вважає нічний обстріл будівлі проявом нечесної конкурентної боротьби. Про це йдеться в офіційний заяві «Київміськбуду» щодо нічного інциденту.

«Сьогодні вночі була здійснена спроба дестабілізації роботи центрального відділу продажів Холдингової компанії «Київміськбуд». За даними поліції, був зроблений постріл з ручного протитанкового гранатомета. «Київміськбуд» розцінює даний інцидент як прояв нечесної конкурентної боротьби», - сказано у заяві.

На думку компанії, «спроби дестабілізувати «Київміськбуд» безпосередньо пов’язані з бажанням порушити роботу Холдингу, перетворивши його в пересічну будівельну організацію».

Наразі компанія звернулась до компетентних органів з проханням дати об’єктивну правову оцінку події. Зараз справа знаходиться на контролі у столичної поліції.

Робота підприємства здійснюється у звичайному режимі, наголошують у «Київміськбуді».

Раніше повідомлялося, що вночі у будівлю «Київміськбуду» стріляли з ручного протитанкового гранатомета. Невідомі поцілили у відділ продажів «Київміськбуду», там, зокрема, виявили хвостовик снаряду. 

Під час відпрацювання прилеглої території поліцейські вилучили запис із відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також рештки вибухового пристрою.

Обстріл будівлі «Київміськбуду» поліція кваліфікувала як хуліганство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: