«Київпастранс» нарешті пояснив, для чого прикладати «Картки киянина» до валідаторів

«Київпастранс» нарешті пояснив, для чого прикладати «Картки киянина» до валідаторів
Валідатори у комунальному транспорті вже працюють
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Власникам «Картки киянина» доведеться реєструвати поїздку на валідаторі

Пасажирам з пільговою «Карткою киянина» у столичному комунальному транспорті при посадці слід зареєструвати свою поїздку за допомогою валідатора. Про це повідомило комунальне підприємство «Київпастранс».

«Після посадки в трамвай, тролейбус чи автобус пасажир пільгової категорії зобов`язаний зареєструвати свою поїздку: піднести «картку киянина» до валідатора та дочекатися відповідного звукового сигналу. Кошти під час реєстрації на валідаторі не стягуються», - пояснили у «Київпастрансі».

Там зазначили, що незареєстрована пільгова «Картка киянина» не дає права на безоплатний проїзд.

«Зверніть увагу! Кількість пільгових поїздок упродовж року необмежена. Пільги, надані раніше державою, залишаються без змін», - підкреслили у «Київпастрансі».

Як повідомлялося, такі нововведення вже діють кілька днів, але «Київпастранс» не роз’яснював киянам про нові умови проїзду й облік пасажирів – володарів Картки киянина. У зв’язку з чим пенсіонери зчиняють ґвалт у салонах транспорту, коли кондуктори говорять їм прикласти «Картку киянина» до валідатора. Як пояснили кондуктори, керівництво «Київпастрансу» провело інструктаж з ними й наполягло, аби саме кондуктори інформували й вимагали від пасажирів літнього віку, щоб ті прикладали картку до валідаторів. Це робиться для з’ясування обсягу пасажиропотоку на маршрутах.

Читайте також матеріали «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: