Київрада зібралася на засідання: головне питання – бюджет-2019

Київрада зібралася на засідання: головне питання – бюджет-2019
Київські депутати планують розглянути понад сто земельних питань

Київрада сьогодні планує затвердити бюджет столиці на 2019 рік

Сьогодні, 13 грудня, Київрада зібралася на засідання, на якому депутати повинні будуть затвердити бюджет і Програму соціально-економічного розвитку Києва на 2019 рік.

Порядок денний бюджетного засідання Київради складається з двох питань: «Про бюджет міста Київ на 2019» та «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2018-2020 роки, затверджену рішенням Київради від 21 грудня 2017 року № 1042/4049».

Порядок денний перерваного 29 листопада засідання Київради складається з 248 питань + «різне».

Порядок денний сьогоднішнього «післяобіднього» засідання Київради складається з 144 питань:

  • загальні питання - 23;
  • питання власності - 7;
  • питання містобудування та землекористування - 114.

На цьому засіданні народні обранці повинні, зокрема, розглянути проект рішення «Про посилення впливу громадськості на процес прийняття рішень в районах столиці». Також на розгляд депутатів виноситься проект рішення, згідно з яким райдержадміністрації (РДА) повинні будуть провести інвентаризацію всіх дитячих майданчиків, які знаходяться на території відповідних районів. Згідно з документом, майданчики повинні бути передані на баланс уповноважених підприємств, установ або організацій, які здійснюватимуть належне утримання таких об'єктів благоустрою та проводити поточний ремонт.

Після цього народні обранці повинні будуть розглянути понад сто земельних питань.

Як повідомлялося, у столичному проекті бюджету-2019 найбільші суми, традиційно, спрямовано на три галузі: освітню, охорону здоров’я та соціального захисту. Загалом, видатки та доходи бюджету плануються на рівні 54,9 млрд гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: