Киянин протягом року обікрав 20 шкіл та дитсадків

Киянин протягом року обікрав 20 шкіл та дитсадків
У помешканні зловмисника вилучили гроші у національній та іноземній валюті, отримані від збуту краденого

Столичні оперативники затримали киянина за крадіжки з дошкільних та навчальних закладів

Упродовж року ставалися крадіжки техніки та рече зі столичних шкіл, ліцеїв та дитячих садочків. У кожному випадку слідчо-оперативна група територіального управління поліції належним чином відпрацьовувала місце події.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Святошинського управління поліції встановили, що до скоєння злочинів може бути причетна одна і та ж особа. Оперативники встановили місцеперебування правопорушника, який підозрюється у вчиненні близько 20-ти крадіжок із навчальних закладів у Києві. Правоохоронці провели санкціонований обшук у помешканні зловмисника, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Володимир Ткаченко, слідчі вилучили мобільні телефони, ключі, телевізори, ноутбуки, годинники, одяг, а також гроші у національній та іноземній валюті, отримані від збуту краденого. Чоловік розповів, що для вчинення крадіжки обирав навчальні заклади, які вночі не охоронялися, а до приміщень проникав шляхом пошкодження вікна.

«39-річному киянину оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною третьою  статті 185 Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Зловмисник у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», - зазначив Ткаченко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: