Киянка тримала у маленькій квартирі лисиць, вовків і собак бійцівської породи

Киянка тримала у маленькій квартирі лисиць, вовків і собак бійцівської породи
У жінки забрали двох вовків і відправили до Бельгії на реабілітацію
Фото з відкритих джерел

Тварини сиділи у квартирі в маленьких собачих клітках

На столичній Оболоні жінка тримала у квартирі борсука, вовка, двох лисиць, хижих птахів та понад 8 собак породи стафордширський тер’єр. Про це розповіла в ефірі Громадського радіо засновниця притулку для диких тварин Наталія Попова.

За її словами, 25 серпня вранці двох вовків відправили до Бельгії на реабілітацію. В одного було шість відкритих переломів на одній нозі, йому зробили важку операцію, вовк залишився на 4 лапах, але відпускати у дику природу їх не можна.

«Вовки до нас потрапили від однієї жінки, яка у двокімнатній квартирі на Оболоні завела борсука, вовка, двох лисиць, якихось хижих птахів та більше 8 собак породи стафордширський тер’єр. Вони сиділи у маленьких собачих клітках. Якось вирвався борсук і покусав вовка, звідки й такі важкі травми. Далі до мене звернулись зоозахисники і привезли до притулку», – розповіла Попова.

Після цього випадку мешканка Оболоні завела другого вовка, але через тиск зоозахисників вона сама подзвонила засновниці притулку і віддала вовка.

Нагадаємо, двометровий удав, який загубився під час прогулянки в зеленій зоні перед економічним факультетом КНУ ім. Тараса Шевченка 19 серпня, знайшовся 24 серпня.

В Україні з'явився закон, який захистить тварин від насильства.

Президент Володимир Зеленський підписав закон про впровадження в Україні стандартів ЄС щодо гуманного ставлення до тварин.

Документ, серед іншого, передбачає впровадження низки директив Європейського Союзу щодо захисту тварин від жорстокого поводження, пов’язаних із Європейською конвенцією про захист домашніх тварин (її Україна ратифікувала у 2013 році).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: