Кличко пояснив, чому «Київтеплоенерго» подало до суду на «Нафтогаз»

Кличко пояснив, чому «Київтеплоенерго» подало до суду на «Нафтогаз»
Мер Києва Віталій Кличко

Мер столиці заявив, що «Київтеплоенерго» звернулося до суду, щоб не допустити зупинки газопостачання ТЕЦ

Мер Києва Віталій Кличко наголошує, що столична влада звернулася до суду, аби змусити НАК «Нафтогаз» укласти угоду на газопостачання «Київтеплоенерго» та не допустити відключення теплоелектростанцій, які виробляють електроенергію для столиці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми змушені звернутися до суду, щоб не допустити зупинки газопостачання ТЕЦ, що виробляють не лише теплову, а й електричну енергію. Сподіваюся, найближчим часом позов буде розглянутий і ми вирішимо проблему з відсутністю гарячої води в столиці. Я роблю все, аби захистити інтереси киян. А платити чужі борги? Вибачте, 1 мільярд 200 мільйонів - це 10 нових дитячих садків! Кияни не повинні сплачувати за наслідки господарської діяльності приватних компаній», - зазначив Кличко.

У повідомленні наголошується, що  близько трьох тисяч житлових будинків Києва залишаються без гарячої води через відмову НАК «Нафтогаз» укласти договір із «Київтеплоенерго» на постачання природного газу.

Як повідомлялося, «Київтеплоенерго» звернулося до Господарського суду місиа Києва із позовом до НАК «Нафтогаз України» про визнання укладеними договорів про постачання природного газу.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив про готовність судитися з «Нафтогазом».

Як повідомлялося, Київрада готова до радикальних дій, якщо НАК «Нафтогаз України» не відновить постачання енергоносіїв столиці.

Також заступник голови Київської міської держадміністрації Олексій Резніков розповів про те, що київська влада не збирається гасити боргиахметівського «Київенерго».

Читайте також матеріал «Главкома» «Розлучення з Ахметовим», або Чому у Києві немає гарячої води?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: