Кличко провчив студентів коледжу, які займалися вандалізмом

Кличко провчив студентів коледжу, які займалися вандалізмом
З хлопцями, що паплюжили плафони, мер Києва Віталій Кличко провів бесіду

Мер столиці продемонстрував присутнім на зустрічі учням відео з камер спостереження, на якому видно, як порушники «розправляються» зі світильниками

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся зі студентами Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

Спочатку Кличко розповів про свою мотивацію в житті та в роботі, про зміни, що відбуваються в Києві та плани майбутніх перетворень, про те, як досягати своєї мрії. 

«Мені є чим звітувати перед людьми, які очікують змін. Бо Київ змінюється, стає гарнішим і комфортнішим. Наше місто - це наш дім. І дбати про нього треба нам усім разом», - сказав Кличко, якого цитує прес-служба мера.

Кличко зазначив, що приїхав саме в цей навчальний заклад не випадково. І повідомив, що двох учнів коледжу за камерами відеоспостереження, встановленими в місті, «вирахували», коли ті виривали світильники на огорожі Ботанічного саду ім. академіка Фоміна на бульварі Шевченка. 

«На багатьох об’єктах столиці, зокрема, і біля ботанічного саду ми встановили камери відеоспостереження в рамках проекту «Безпечне місто», - сказав мер. - І от знайшли вандалів, які регулярно виривали світильники на огорожі Ботсаду. Ними виявилися двоє учнів вашого коледжу. Хочу наголосити, кожна людина, яка порушує закон повинна знати, що вона нестиме відповідальність».

З хлопцями, що паплюжили плафони, мер провів бесіду. І зазначив, що окрім адміністративної відповідальності, з виховною метою, вони повинні понести і відповідальність соціальну. 

«Я звертаюся до керівника навчального закладу, аби вас залучили до суспільно-корисних робіт. Я розраховую, що ви будете впорядковувати територію коледжу, прибирати взимку сніг біля вашого навчального закладу. А я приїду перевірю», - сказав Кличко.

Мер столиці продемонстрував присутнім на зустрічі учням відео з камер спостереження, на якому видно, як порушники «розправляються» зі світильниками. А також показав відеоролик про зміни, що відбуваються в місті. Кличко відповів на питання студентів та закликав їх долучатися до позитивних перетворень у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: