Кличко відповів на пропозицію партії Порошенка йти на вибори від «Євросолідарністі»

Кличко відповів на пропозицію партії Порошенка йти на вибори від «Євросолідарністі»
Віталій Кличко знову балотуватиметься на пост мера Києва
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Я висуватимусь в мери від партії «Удар Віталія Кличка», - заявив Київський міський голова

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що висуватиметься кандидатом в мери столиці від політичної сили, яку очолює - партії «Удар». Про це Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я почитав у ЗМІ заяву партії «Європейська солідарність»  про готовність висунути  мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили «Удар», яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії «Удар Віталія Кличка». А також поведу команду «Удару» на місцеві вибори, зокрема - в Київраду», - зазначив Кличко.

«Заради захисту інтересів місцевого самоврядування, інтересів громадян, ми будемо готові співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть за правилами і порядно. Та працюватимуть в майбутній Київраді над змінами в столиці. І над змінами в країні в інших радах. Нагадаю: Київ дивиться у майбутнє», - підкреслив мер.

Нагадаємо, що Центральна Рада партії «Європейська солідарність» звернулася до Київського міського голови Віталія Кличка, в якій висловила готовність висунути його кандидатуру на виборах мера від ЄС, а також запропонувала очолити виборчий список партії до Київської міської ради. 

Також партія Порошенка виступила за узгодженя кандидатів на посади міських голів і голів ОТГ з іншими демократичними силами.

Згідно з чинним законодавством, місцеві вибори мають відбутись в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень, тобто 25 жовтня 2020 року. Пройти вони мають одночасно на всій території країни — виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.

Віталій Кличко був обраний Київським міським головою у 2014 році. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: