Клімкін запропонував Lufthansa використати київське відео для реклами рейсів в Україну

Клімкін запропонував Lufthansa використати київське відео для реклами рейсів в Україну
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін

По-людськи розумію, чому Люфтганза надала перевагу зйомкам в Україні, а не в Росії: у нас красиво і безпечно, - заявив міністр

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін запропонував авіакомпанії Lufthansa зробити рекламу своїх рейсів до Києва на основі відзнятих в українській столиці матеріалів, використаних для реклами її рейсів до РФ.

«По-людськи розумію, чому Люфтганза надала перевагу зйомкам в Україні, а не в Росії: у нас красиво і безпечно. Але обманювати не можна. Краще знімати в Україні про Україну. Пропоную на основі відзнятого матеріалу зробити класну рекламу своїх рейсів до Києва», - написав П.Клімкін в своєму мікроблозі в соцмережі Twitter.

Раніше авіакомпанія Lufthansa напередодні чемпіонату світу з футболу, що відбудеться у РФ, запустила в ротацію рекламний ролик польотів до цієї країни, знятий у впізнаваній локації біля одного з житлових масивів у Києві. З огляду на негативну реакцію на цей факт ролик було знято з ротації.

Як пояснив один з членів знімальної групи, рішення знімати ролик про відкритість РФ для туристів саме в Україні було прийнято з огляду на те, що в Росії було дуже важко отримати дозвіл на зйомку. При цьому підміни не повинен був ніхто помітити, оскільки ролик призначався виключно для німецької аудиторії, хоча був запущений в ротацію на міжнародному відеосервісі YouTube.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: