Мешканцям Оболоні повернули приміщення дитячого садка

Мешканцям Оболоні повернули приміщення дитячого садка

Прокуратура звернулась до господарського суду на захист інтересів територіальної громади з вимогою про повернення приміщення дитячого садка

Київською місцевою прокуратурою №5 відредаговано на факт незаконного використання приміщення дошкільного навчального закладу на території Оболонського району Києва. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Місцевою прокуратурою встановлено, що між районною адміністрацією, управлінням освіти та товариством з обмеженою відповідальністю був укладений договір про оренду приміщення дошкільного навчального закладу.

Строк договору оренди закінчився, а підприємство продовжувало використовувати приміщення без будь-яких договірних відносин.

Зважаючи на грубе порушення закону, прокуратура звернулась до господарського суду на захист інтересів територіальної громади з вимогою про повернення приміщення дитячого садка.

Рішенням Господарського суду міста Києва позовні вимоги прокуратури повністю задоволені.

На сьогодні вжитими прокуратурою заходами рішення суду реально виконано - приміщення дитячого садка звільнено та повернуто територіальній громаді міста Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: