Метро не працює, транспорт за перепустками: на зупинках у Києві черги на сотні метрів (фото)

Метро не працює, транспорт за перепустками: на зупинках у Києві черги на сотні метрів (фото)
Черга на автобус №114
Фото: Київ оперативний

Люди годинами стоять у чергах на автобуси й тролейбуси

Сьогодні, 18 травня, на зупинках громадського транспорту в Києві знову спостерігаються величезні черги. Людям доводиться годинами простоювати в чергах на автобуси, тролейбуси чи трамваї, щоб дістатися до роботи.

Зокрема, велика черга на кінцевій зупинці маршрутного автобуса №114 (вул. Милославська - Центральний залізничний вокзал) на вул. Милославській на столичній Троєщині. Черга розтягнулася на кілька сотень метрів. Про це повідомляють кияни у соцмережі.

Як відомо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Мер Віталій Кличко показав ролик, в якому продемонстрував, що Київ відкриває 12 травня.

Але наземний громадський транспорт працює на першому етапі послаблень в нинішньому - обмеженому режимі. А метро поки що не відновить роботу.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

Мер столиці Віталій Кличко вважає, що знімати обмеження на роботу громадського транспорту поки зарано. «Він (громадський транспорт. – Ред.) поки продовжить перевозити пасажирів за спецквитками. До 22 травня точно», - сказав столичний голова. 

З 12 травня місто збільшило кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, запустили додаткові маршрути з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий та Корчувате. У режимi спецрейсiв курсуватимуть деякі автобусні маршрути.

Проїзд у транспорті поки можливий тільки за наявності спецквитка та засобів індивідуального захисту. 

Після послаблення карантину на столичних дорогах спостерігаються величезні затори.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: