Від сьогодні у Києві послаблюється карантин: як курсуватиме транспорт (схеми)

Від сьогодні у Києві послаблюється карантин: як курсуватиме транспорт (схеми)

У столиці буде збільшена кількість окремих рейсів громадського транспорту

Із вівторка, 12 травня, у Києві буде збільшена кількість окремих рейсів громадського транспорту. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Густєлєв.

«Як і планувалося, із послабленням карантинних заходів в Києві буде збільшено кількість маршрутів наземного громадського транспорту», - сказав він.

Так, із 12 травня будуть запущені додаткові рейси громадського транспорту з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий та Корчувате.

У режимi спецрейсiв курсуватимуть:

  • автобусний маршрут № 20 «Житловий масив Корчувате – станцiя метро «Площа Льва Толстого», автобусний маршрут № 33Т «ДВРЗ – станція метро «Чернiгiвська»,
  • тролейбусний маршрут № 37-А «Станцiя метро «Лiсова» – вул. Миколи Закревського. Полiклiнiка».

1_107

2_13.

3_11.

«Проїзд у транспорті відбуватиметься за наявності спецквитків та засобів індивідуального захисту», – сказав Густєлєв.

Нагадаємо, що сьогодні в умовах спецiального режиму щодня на маршрути виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусiв i трамваïв КП «Київпастранс». Весь рухомий склад проходить обов’язкову дезінфекцію – як перед виïздом на лiнiю, так i упродовж дня.

Заазначимо, що з 11 травня в Україні послабили карантинУ Києві обмеження почнуть знімати з 12 травня.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

Станом на 11 травня, кількість випадків Covid-19 у столиці зросла до 1871. За добу коронавірус виявили у 66 мешканців Києва.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: