У Чернівцях тролейбуси відновили рух: хто має право на проїзд

У Чернівцях тролейбуси відновили рух: хто має право на проїзд
У міськраді попередили водіїв та кондукторів тролейбусів, що в разі перевезення пасажирів без масок і без посвідчень, вони будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень

Право на проїзд в тролейбусах мають винятково медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста

У Чернівцях з 18 травня тролейбуси, які здійснюють спеціальні перевезення, курсуватимуть за звичними маршрутами протягом дня з 6.30 до 22.00. Про це повідомляє пресслужба міськради, пише МБ.

Зазначається, що наразі право на проїзд в тролейбусах мають винятково медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста.

«Вхід у тролейбус дозволено лише за наявності спецпроїзного квитка або відповідного посвідчення та маски. Для всіх медичних працівників проїзд у службових тролейбусах є безкоштовним, для решти працівників, які мають право на проїзд в службових тролейбусах, вартість поїздки становить 5 гривень», - йдеться у повідомленні.

У міськраді попередили водіїв та кондукторів тролейбусів, що в разі перевезення пасажирів без масок і без посвідчень, вони будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень.

Як повідомлялося, в Україні ослаблення карантинних обмежень щодо роботи наземного громадського транспорту можуть почати діяти вже з 22 травня.

Нагадаємо, в уряді повідомили, що питання відновлення роботи громадського транспорту розглядатиметься 25 травня.

Як повідомляв раніше глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

13 травня Кличко закликав уряд відновити з 25 травня роботу столичного метрополітену у звичайному режимі. 

У зв’язку з роботою громадського транспорту в обмеженому режимі люди годинами простоюють в чергах, щоб дістатися до роботи.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: