Транспортний колапс у Києві: тиждень почався з величезних заторів (карта)

Транспортний колапс у Києві: тиждень почався з величезних заторів (карта)

З послабленням карантину столицю скували затори

Станом на ранок 18 травня на столичних дорогах спостерігається ускладнення руху транспорту, як і на попередньому тижні. Про це свідчать дані Google Maps.

Так, серйозні затори на всіх мостах через Дніпро у напрямку правого берега.

12_15

Також тягнучки на вул. Набережно-Хрещатицькій, проспекті Перемоги, на Голосіївському проспекті на проспекті Валерія Лобановського, просп. Бандери, вул. Новокостянтинівській та ін.

Крім того, затори спостерігаються на деяких вулицях у центрі Києва, зокрема на бульварі Шевченка, вул. Московській, вул. Володимирській.

13_72

Як відомо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Але наземний громадський транспорт працюватиме на першому етапі послаблень в нинішньому - обмеженому режимі. А метро поки що не відновить роботу. Тому більшості киян доводиться добиратися на роботу на особистому транспорті.

У зв’язку з роботою громадського транспорту в обмеженому режимі люди годинами простоюють в чергах, щоб дістатися до роботи.

Як повідомляв глава уряду Денис Шмигаль, метрополітен у містах України почне відкриватися на третьому етапі послаблення карантинних заходів, відкриття метрополітену передбачається в два етапи.

13 травня Кличко закликав уряд відновити з 25 травня роботу столичного метрополітену у звичайному режимі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: