Молодик, щоб звільнити товариша з поліції, покусав правоохоронця

Молодик, щоб звільнити товариша з поліції, покусав правоохоронця
Суд заарештував зловмисника

У відділенні поліції зловмисник спочатку схопився за зброю правоохоронця, а потім завдав тілесні ушкодження поліцейському

У приміщенні Голосіївського управління поліції, куди працівники полку особливого призначення №2 доставили чоловіка, у якого виявили викрадений телефон, товариш зловмисника вкусив поліцейського. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Олега Самойлика, під час документального оформлення події до приміщення управління забіг невідомий, який почав вимагати відпустити товариша, нецензурно лаятися та погрожувати правоохоронцям.

«У результаті чоловік схопився руками за вогнепальну зброю одного з поліцейських. А відтак правоохоронці затримали правопорушника, однак він чинив опір та вкусив за руку патрульного»,- додав Самойлик.  

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 26-річний киянин, раніше судимий за хуліганство.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголошено про підозру. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: