На Київщині горіли склади Нової Пошти

На Київщині горіли склади Нової Пошти
Постраждалих від вогню нема, загрози розповсюдження пожежі нема - ДСНС

Загоряння сталося сьогодні на площі 450 квадратних метрів

У Київській області в селі Калинівка Василівського району загорілася складська одноповерхова будівля «Нової пошти». Про це повідомляє  Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що загоряння сталося 6 квітня 2019 о 14:04 на площі  450 квадратних метрів. 

«Загрози розповсюдження пожежі немає. Попередньо жертв та постраждалих немає», - повідомили рятувальники.

Пожежа була локалізована на площі в 350 квадратних метрів о 15:25. До гасіння було залучено 14 чолові особового складу, а також 5 одиниць спецтехніки.

Згодом у департаменті корпоративних комунікацій «Нової пошти» прокоментували дану ситуацію:

«На жаль, в Калинівці виникло загоряння поруч з відділенням «Нової пошти. Вогонь перекинувся на відділення. Частину посилок і вантажів вдалося врятувати. Більш детальна інформація про стан відправлень буде пізніше. Ми компенсуємо всі посилки, які постраждали».

Як повідомлялося,  сьогодні у Києві горіла багатоповерхівка, загинула людина. У Шевченківському районі під час пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік.

Як повдіомлялося, 5 квітня під Києвом горіла пивоварня . Пожежа в приміщенні ТОВ «АВС Пивоварня» у м. Бровари. 

Також 5 квітня у заповіднику «Биківнянські могили» сталася масштабна пожежа. Виклик про цю пожежу надійшов до Служби порятунку 101 4 квітня о 15:21. На виклик відразу прибуло відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини. Горів трав’яний настил та очерет на площі 2 га

Нагадаємо, за добу у Києві було зафіксовано 13 пожеж трав'яного настилу та сміття, а їх загальна площа займання склала більше ніж 7,15 га

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: