На Київщині пенсіонерку позбавили землі та змусили охороняти могилу сина

На Київщині пенсіонерку позбавили землі та змусили охороняти могилу сина
Місце поховання Євгена Кондратенка

Зінаїда Кондратенко опинилась у ситуації, коли земельна ділянка, яку вона отримала у спадщину від сина, була переоформлена після його смерті

Жінка розповіла, що у 2006-му її син Євген Кондратенко став єдиним власником фермерського господарства «Гранд», яке за рік до того придбало земельну ділянку площею 18,55 га. Земля розташована у Бориспільському районі (Київська область). Але згодом Євген Кондратенко помер, і єдиним спадкоємцем фермерського господарства стала мати.

У лютому 2018 року Зінаїда Кондратенко під час переоформлення документів випадково дізналася, що право власності на земельну ділянку у фермерського господарства її сина «Гранд» придбала невідома їй столична компанія ТОВ «Фермерська компанія «Гранд КМ». Виявилося, що місяць тому ця фірма «уклала договір» купівлі-продажу ділянки з померлим більше року тому Євгеном Кондратенком.

Територія фермерського господарства «Гранд»Територія фермерського господарства «Гранд»

Зінаїда Кондратенко звернулася до Мінюсту та суду, в результаті записи нотаріуса про зміну власника земель ділянки були скасовані, договір купівлі-продажу землі визнано недійсним.

Худоба фермерського господарства «Гранд»Худоба фермерського господарства «Гранд»

Однак нові власники не зупинилися, і зараз намагаються доводити, що Євген Кондратенко насправді …не помер. Тож пенсіонерка боїться, що зловминсники підуть на викрадення із труни тіла Євгена Кондратенка, аби не дати змоги пенсіонерці довести, що вона справді поховала сина. Жінка була змушена поставити біля могили охоронця і за кожне нічне чергування платити йому по 300 грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: