Правоохоронці виявили у колодязі тіло загиблого під час окупації чоловіка (фото)

Правоохоронці виявили у колодязі тіло загиблого під час окупації чоловіка (фото)
фото: Андрій Небитов

Чоловік загинув наприкінці лютого – на початку березня

Робітник дорожньої служби повідомили поліції Київщини, що на Житомирській трасі неподалік села Березівка Макарівського району знайшов труп чоловіка. Тіло знаходилось у заповненому водою люкові на узбіччі Житомирської траси. Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Після того, як рятувальники дістали загиблого, поліцейські оглянули тіло та встановили, що чоловік загинув наприкінці лютого – на початку березня, коли частина населених пунктів області була під окупацією російських військових.

«Прикмети загиблого: темне волосся, був одягнений у зимовий одяг чорного кольору, брюки, куртку та кофту, чорне взуття. Якщо у вас є інформація стосовно загиблого, прошу повідомити на спецлінію «102», – зазначив Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, правоохоронці оголосили підозру рашисту, який катував жителів Київщини. Як повідомлялося, станом на 1 серпня в Київській області 300 осіб вважаються зниклими безвісти під час бойових дій на території регіону. Залишаються неідентифікованими 216 тіл громадян.

Читайте також: Журналісти показали катівню, яку окупанти облаштували в Бучі (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: